Как да направите сами оригинален подарък в кошница?

Как да направите сами оригинален подарък в кошница?

През новата година всички искаме да впечатлим със страхотни подаръци, които наистина да задоволят и най-капризните ни близки. Именно тези подаръци, които ще ви представим днес са за онези, на които никога не знаем, какво да подарим.

Подаръкът в кошница е страхотен, защото може да комбинира много идеи в една обща цел, рожден ден, имен ден или друг повод.

Насладете се на идеите и се опитайте да разбудите въображението си, защото ще спечелите сърцата на любимите ви хора.

Оригинален подарък в кошница, с храна и напитки

Единственото, от което ще се нужда е една плетена кошничка, а размера оставяме да изберете вие. В нея поставете няколко листа цветна хартия и я украсете по стила на празнуващия.

След това добавете няколко различни вида качествено кафе, като нека изборът ви да е разнообразен. Кофеиново, без кофеиново кафе или дори био, биха били идеално начало за един разкошен подарък. Ако празнуващият предпочита друга напитка, чай или какао, тогава сложете именно нея.

За да добавите към кошницата повече продукти е важно да има и нещо за хапване. Изберете много на брой дребни храни, които да вървят идеално с вече сложените напитки. Това може да са бонбони, кафени бисквити или чаени такива. Сложете и сладкарска сметана, ако сте избрали какао и цветни пръчици за разкош.

Когато сте готови с всичко надпишете старателно картичка и я поставете на видно място. Нека в нея има пожелание за сладък живот и големи приключения.

Страхотен подарък в кошница за мъже

Не си мислете, че кошниците може да се подаряват само на дамите, защото истината е, че съдържанието определя на кого ще я поднесете.

Изберете няколко продукта, които този мъж харесва, като тук можете да експериментирате много. Качествени колбаси, които идеално да си пасват със спиртна напитка, биха били супер комбинация. Ако мъжът е по-изтънчен, тогава се съобразете с това, като добавите бутилка ароматно вино, бонбони и качествена козметика.

Друг идеален вариант е да се насочите към хобито на мъжа и да я напълните с аксесоари за риболов, нови маратонки и дребни лакомства. Дори може да поставите аксесоари за работното място с два билета за кино или театър.

Тук разнообразието е богато и единственото, от което се нуждаете е малко въображение и една плетена кошница, с която да започнете. Когато купите едно от изброените неща ще се сетите за още много, които да отговорят на бюджета ви и да направите незабравим подарък.

Идеален подарък в кошница, с козметика

Ако не знаете какво да подарите на ваш близък, то кошницата с козметика е първият вариант, който ще се запомни истински. Бъдете готови да се поровите доста за интересни и качествени продукти, които да отговарят на кожата и особеностите на любимия човек.

Ако все пак не можете да напълните кошницата с козметични продукти, то тогава се заемете да намерите магазин, от който можете да вземете ваучер и да го поставите в кошницата. Него допълнете с бутилка вино и няколко интересни шоколада, които да запълнят една уютна вечер пред камината.

Която и от кошниците да изберете за вашата най-добра опция, не забравяйте, че опция е и да направите и съвсем различна. В зависимост от вашето въображение може да измислите много по-персонализирани и интересни кошници, които да се запечатат в съзнанието на всички. Бъдете смели и знайте, че вашият подарък ще бъде оценен!