Мъжкият портфейл – стилен и необходим аксесоар за всеки мъж

Мъжкият портфейл – стилен и необходим аксесоар за всеки мъж

Въпреки факта, че днес много мъже използват дебитни карти когато пазаруват, зареждат гориво, в ресторанти и други институции, необходимостта от пари в брой никога няма да изчезне. Ето защо такъв аксесоар, като портфейл, е все още актуален и дори необходим. Освен пари в брой, в мъжкото портмоне може да съхранявате своите дебитни и кредитни карти, както и карти за отстъпки. Трудно е да си представим животът без стилен портфейл, именно затова изборът му е много важен. 

От къде да изберете качествен мъжки портфейл на достъпни цени?

В сайта eBags.bg ще откриете разнообразие от мъжки портмонета, които се отличават със стил, качество и страхотни цени. При нас ще откриете:

  • Вертикален модел портфейл;
  • Мъжки портмонета от естествена кожа;
  • Кожени портфейли;
  • Портфейли със щипка за пари;
  • Портмонето със цип.

За своите клиенти предлагаме постоянни промоции и намаления, от които може да се възползвате по всяко време.

Как да изберете най-подходящия модел мъжко портмоне?

Модерните мъжки портфейли стават не само функционално допълнение, но и част от визията на силните половинки. Именно затова трябва да съчетаете модела със своя стил на обличане. Той трябва да е страхотно допълнение към визията ви. Портмонето е вид визитна картичка, която заедно с обувките и часовника, показва състоянието и успеха на човек. 

Когато избирате портмоне, вземете предвид следните критерии:

Форма – тя може да е различна, зависимост от размера и дизайна на самия продукт. Можете да изберете малък портфейл, който ще се побере в джоба на дънките или якето, или по-голям, в който да поберете всичко необходимо.

Цвят – в асортимента на мъжки портфейли традиционните модели са в черен и кафяв нюанс, както и бордо и тъмно синьо.

Материал – той определя силата и устойчивостта на портфейла. Разбира се, най-добрият избор са естествените материали, но решението е изцяло във ваши ръце.