Евтин интериорен дизайнер в София

Евтин интериорен дизайнер в София

Как да накарате интериорен дизайнер в София евтино да разработи идеален дизайнерски проект за вас? Къде можете да намерите специалист, на когото да доверите толкова отговорен процес? С цялото разнообразие от възможности е трудно да се направи правилният избор. Тоест да се постигне по-добро съотношение цена-качество, а и при пълно разбирателство с проектанта.

Без значение как ще отговорите на горните въпроси, но за да постигнем отличен резултат, искаме да ви поканим в  Студио за дизайн и ремонт от „Ем Строй Ремонти”. Именно тук специалистите, от които се нуждаете, създават безупречни дизайнерски проекти по индивидуални параметри. И благодарение на добре координираната екипна работа, получавате възможно най-добрия резултат.

Евтин дизайнерски проект на апартамент, каква може да е уловката

Може би всеки иска да направи изискан интериорен дизайн, без да надплаща в сравнение със средната пазарна цена. И в същото време не е толкова важно в какъв стил планирате да направите ремонт и в рамките на какъв бюджет, основното е, че мечтания апартамент от снимката в Интернет оживява. Или не? Доволни ли са клиентите, които изпращат снимки на дизайнери в очакване на идеално подреждане на интериора?

Страхувайте се от шаблони

Готовият дизайнерски проект и повечето от евтините опции са създадени само по шаблони, никога няма да ви подхождат след извършване на ремонт. И дори ако най-добрите специалисти по ремонта ще се заемат с въпроса, вие ще закупите най-скъпите и висококачествени материали. Въпросът не е в ръцете и не в материалите, въпросът е, че апартаментът няма да бъде адаптиран към собствениците. Какво означава това?

Какъв трябва да бъде интериорният дизайн

Най-важната задача на дизайнера не е да избира цветове или стил. На първо място, той трябва да обмисли решения за планиране, разделяйки пространството на функционални зони, въз основа на начина на живот и интересите на собствениците на имоти.

Например, вземете предвид, че децата растат в къщата. Това означава, че на пода не могат да се използват стъклени прегради и лъскави порцеланови плочки. Или, да речем, осигурете отлична звукоизолация в офиса, така че никой да не пречи на главата на семейството да обсъжда работни въпроси. Удобна кухня с просторна работна зона е за домакинята, която обича да научава нови рецепти. Ергономичен стол за четене на книги близо до естествена светлина – за възрастна майка.

Както разбирате, за да се осигури всичко това, е необходимо да се проучи информацията за собствениците на недвижими имоти. И „Ем Строй Ремонти” е разработила своя собствена техника за това. Преди да се пристъпи към разделяне на апартамента на функционални зони, клиентът отговаря писмено на подробен въпросник. Точно по този начин, фокусирайки се върху него, за дизайнера е по-лесно да формира цялостна картина.

Възможно ли е да се разработи проект за дизайн от разстояние

Да, можете, „Ем Строй Ремонти” със сигурност има такъв опит. Но трябва да разберете разликата. Тоест отдалечената разработка на проект не означава, че не трябва да участвате в процеса. Просто комуникацията ще се осъществява не лично, а в чата на удобен за вас пратеник. Съответно всички специалисти, участващи в разработката, ще бъдат във връзка. Чрез незабавни месинджъри ви се изпращат и фоторепортажи и видеорепортажи за свършената работа.

От една страна, този метод донякъде опростява процеса. В крайна сметка проблемите се решават бързо, прочетох въпроса на дизайнера и му отговорих. Но всъщност това не е съвсем вярно. Без лично общуване може да бъде доста трудно да обясните защо трябва да направите това и нищо друго. Въпреки това, нашите специалисти нямат проблеми с комуникацията. Ние ще можем да разберем правилно вашите желания и идеално да ги адаптираме към създадения проект.

Защо интериорният дизайн не може да се направи за няколко дни

Процесът се състои от няколко етапа. Първо се формира разбиране за желанията на клиента. За да направим това, в допълнение към въпросника, ние играем житейски сценарии във всяка функционална област.

Например, имате ли нужда от тоалетка, за да се гримирате и какво използвате в кухнята от електрическите уреди. Ние дори не забравяме за новогодишното дърво, осигурявайки почетно място за неговото инсталиране и свързване на гирлянди. Какво представляват удължителите и тройниците след ремонта, който дори не си спомняте. За всеки предмет има място, а за всеки електроуред има контакт.

Както разбирате, отнема време за изучаване и формиране на концепцията за ремонт. Освен това отнема време за съгласуване на предложените опции от клиента. Не можете да вземете решение относно правилността и удобството на новопостроените прегради за няколко минути и веднага след получаването им?! И това е добре. Необходимо е да мислите и да играете в главата си колко бъдещият интериор ще ви подхожда по отношение на функционалността.

Следващият етап е разработването и изборът на стилистично решение. Тук вече се сглобява пълна картина на бъдещия интериор в цветове и детайли. Между другото, повечето клиенти предпочитат класическия стил. Не бива да го смятате за реликва от миналото, той е повече от модерен и винаги се адаптира към времето. И да, един стил рядко присъства в един проект. Обикновено елементи от други стилове се смесват в основната посока, но това трябва да се прави дозирано и много умело. В противен случай ще бъде безвкусно.

След планиране и стилистични решения, интериорът е завършен с лампи, мебели, уреди и декор. Вие не само ще разберете какво и къде струва, но и цената на всеки елемент. Дизайнерът посочва цената и дори артикула на производителя в дизайнерския проект. Така че цената на бъдещите ремонти се формира на етапа на създаване на проекта.

Възможно ли е да се разработи дизайнерски проект за апартамент евтино

Нека първо разберем понятията, нали? Какво означава евтино за вас? За 20 лв на 1 м2 или за 100 лв на 1 м2. Както разбирате, критерият за цената е чисто индивидуален и зависи от богатството и стандарта на живот на дадено семейство. Ето защо това, което за някои изглежда невероятно скъпо, други смятат за доста хуманна цена.

Ние не използваме готови решения в нашата работа, не ви налагаме модни къси тенденции и по принцип не ви налагаме нищо. Напротив, интериорният дизайн на един апартамент е сбор от вашите предпочитания, опаковани от професионалисти в безупречно планирано пространство. Всъщност работата по проекта се състои в създаване на планови решения, стилистични решения, завършване на апартамента с всичко необходимо до ключ и създаване на набор от строителни чертежи, листове и диаграми. Ще имате пълен набор от документи в ръцете си, за да направите ремонта на мечтите си.

На кого да поверите ремонта на апартамент по дизайнерски проект

„Ем Строй Ремонти” се занимава не само с проектиране, ние ви предлагаме и  ремонт на апартаменти до ключ . Освен това, сключвайки договор с нас за проектиране и ремонт, Вие печелите време. Започваме груб ремонт на етапа на създаване на дизайнерски проект. И всичко това, защото специалистите по ремонта, като дизайнерите, са наши служители на пълен работен ден. Те работят в един офис, като бързо и качествено решават всички възникнали проблеми в процеса на работа.

От какви допълнителни услуги може да имате нужда

Архитектурен надзор, който включва проследяване на съответствието на ремонта с одобрения проект. Фирмата ни със сигурност предоставя такава услуга за вас. 

Какъв трябва да бъде професионалния дизайнер

Професията на интериорен дизайнер е различна от повечето други. И не само защото е творческа дейност. Дизайнерите, както никой друг, трябва да уловят всеки детайл, усещайки и разбирайки изискванията на клиентите. И само тези, които го правят с душа и се усъвършенстват в призванието си, наистина стават най-добрите дизайнери.

„Ем Строй Ремонти” набира точно такива специалисти в своя екип. Те не просто се опитват да свършат работата. И, потапяйки се в проекта с главата си, дизайнерът прилага на практика своя опит и професионализъм. Така че, ако искате да изработим един наистина качествен дизайнерски проект, изцяло съобразен с Вас, то свържете се с нас. Готови сме да ви направим обиколка на съществуващата база на „Ем Строй Ремонти” и да ви покажем как изглежда процесът на ремонт с наши сили. Каним ви и в нашия уютен офис, за да получите повече информация за сътрудничество и да зададете въпроси, които ви интересуват. Обадете се на тел. 0896221099