Как трябва да стои дамското бельо?

Как трябва да стои дамското бельо?

Всички сме изпитвали разочарованието от грешка в бельото в някакъв момент. Между видимите линии на бикините, излишната материя и други проблеми, достойни за въртене на очите,. Може да бъде трудно да се намери дамско бельо без никаква забележка. Може да изглежда, че ви остава само изборът между носенето на неподходящо бельо или изборът да не носите никакво. Съветваме Ви да не се притеснявате, защото в TEXTILE.BG има средно положение. Възможно е да намерите удобно бельо, което стои добре и остава почти незабелязано под дрехите ви. Просто трябва да знаете какво търсите, за да го намерите. Ние сме тук, за да отговорим на въпроси за това как трябва да стои бельото и да ви помогнем да намерите идеалния чифт.

Какво да вземете предвид, когато пазарувате дамско бельо

Когато става въпрос за пазаруване, има много различни видове дамско бельо. В зависимост от вашите нужди, избор на облекло и степента на подкрепа, която търсите, можете да изберете различен стил или кройка въз основа на това, за какво е предназначен даден тип бельо. Като цяло бельото не трябва да е прекалено стегнато или твърде свободно. Перфектното прилягане е някъде по средата и нито е прекалено плътно, нито виси от тялото ви. Трябва да можете да се движите свободно и удобно, докато носите бельото си и под дрехите. Не трябва да оставя трайни червени следи или да се усеща стягане, докато се носи.

Знаци, че бельото ви е твърде малко или твърде голямо

Има няколко сигурни признака, че бельото ви е малко. Помислете за увеличаване на размера, ако бельото ви създава следи, вдлъбнатини, зачервяване или изпъкналост на кожата в областта на ханша или дупето. Можете също така да помислите за закупуване на по-голям размер, ако бельото ви се чувства много стегнато в областта на бедрата или ограничава движението на бедрата. Като цяло, ако усещате бельото си прекалено стегнато или болезнено в някоя област, добра идея е да увеличите размера или да опитате друг стил или материал.

От друга страна, извънгабаритната кройка също може да бъде проблематична, когато става въпрос за бельо. Въпреки че може да не изпитвате стягане или стягане, проблеми като излишната тъкан и подобрената видимост под дрехите са често срещани признаци на бельо, което просто е твърде голямо. Не се притеснявайте обаче, защото има начин да получите усещането за прекалено голямо бельо (или дори никакво), без да се налага да купувате твърде голям размер.

Намиране на подходящия чифт бельо

Един страхотен чифт бикини се определя от няколко неща. Първо, чифт безупречно прилепнало бельо трябва да бъде направено от материя, която пасва и се оформя по тялото ви. А не обратното! Когато пазарувате дамско бельо, потърсете описания, които включват думи като „разтегливо“, „безшевно“ или „невидимо“. Те обикновено показват, че бельото е тънко, дишащо и изключително еластично, без да губи формата си. Безшевното дамско бельо е популярно, защото основно е невидимо под дрехите, включително по-вталените части.

Ако търсите страхотно прилягане всеки път, изпробвайте чифт безшевно или невидимо бельо, изработено от смес от качествени тъкани в нормалния ви размер и се уверете сами. Ако се излежавате вкъщи или извършвате дейност, при която малко повече плат е добре, изберете чифт удобни къси панталони за момче или бикини с високи разрези, изработени от дишаща материя като памук. Това е най-препоръчваният плат от лекари!

Заключение

В допълнение към материята и стила, постигането на перфектната кройка се определя до голяма степен и от кройката или цялостния стил на бельото. По-малко забележими стилове като прашки и може да играят роля в проблемите ви с прилягането. Някои миниатюрни дизайни на бельо просто не са предназначени за всяко тяло и носенето на такова може да означава да не очаквате много по отношение на комфорта. В този случай помислете за промяна на стила! Все още можете да получите безпроблемен, секси външен вид с други стилове, които включват малко повече плат. Без значение какъв стил дамско бельо изберете да купите, имайте предвид тези съвети за най-доброто прилягане, което ще ви накара да се чувствате комфортно и страхотно през целия ден.