Изборът на дамско бельо – няколко практични съвета

Изборът на дамско бельо – няколко практични съвета

Дори и в момента да няма любим човек до себе си, всяка дама следва да притежава поне един комплект скъпо, луксозно бельо. Психолозите съветват жените да го обличат за самите себе си и оглеждайки си в огледалото, да се поздравяват за сексапила си.

 Изборът на дамско бельо, по-специално бикини, е изключително важен процес. Трябва да подходите разумно, за да изберете висококачествено, удобно и красиво бельо, което не само ще ви служи вярно, но и ще ви дари с комфорт, ще добави увереност, ще ви накара да се почувствате неустоими.

Когато избирате бельо, обърнете специално внимание на материала, от който е направено. Той влиза в контакт с тялото ви и ако е с лошо качество, това може да предизвика дразнене на интимните части на тялото.

Ако искате кожата да диша, ежедневното бельо трябва да бъде направено от естествени материали – сатен, коприна, памук или комбинация с умерено съдържание на полиестер, еластан или вискоза. Копринените бикини са чудесни за носене през топли или горещи месеци. Памучното бельо пък е перфектно за студените.

Необходимо е да избягвате бельо, което е твърде евтино, тъй като вероятно е ушито от нискокачествена материя и следователно може бързо да се разтегне, скъса и да ви сервира всяка друга неприятна изненада, при това точно в най-неподходящия момент.

По отношение на цвета на бикините, бельото с горещо розово или синьо е идеално за жени с мургав тен.

За жени с нежна кожа, пастелните нюанси на бельото са идеални. Става въпрос за тонове като светлосиньо, светло розово и прасковено. Моделите в бяло и черно пък са подходящи за жени с всякакъв цвят на кожата.

Психолозите твърдят, че цветът на бельото на жените се отразява на настроението на партньорите им. Вероятно затова на важни или дългоочаквани дати дамите обичат да носят привлекателно, секси бельо, най-често решено в червено или черно.

Източник:e-alexandra.com