Как да използвате правилно вибратор, споделят от Cleopatra

Как да използвате правилно вибратор, споделят от Cleopatra

Покупката на вибратор е решаващ етап. Няма нищо лошо в съмненията и страховете преди покупката, а също и въпросите относно употребата, съхранението и други аспекти.

Не бива да се срамувате от този процес. В крайна сметка много неща за традиционния секс все още са загадка за много хора.

Днес от секс шоп Cleopatra ще ви разкажат как да използвате правилно вибратор.

Защо имате нужда от секс играчка:

  • Разнообразие в сексуалния ви живот:

Винаги е хубаво да поемете отговорност за собствения си оргазъм Вибраторът не само ще донесе удовлетворение, но и ще ви даде самочувствие. Всичко това ще ви тласне към еротични мисли, които преди не сте си и представяли. 

  • Ще ви помогне в борбата с комплексите:

Използването на секс играчки помага на партньорите да се отпуснат и да започнат открито да говорят за своите желания. Притежателите на секс играчки, намират нивото на доверие във връзките за по-високо от останалите. Всички видове еротични устройства помагат да опознаете по-добре тялото си и да намерите нови ерогенни зони.

  • Сексът ще стане още по-приятен:

Играчките възбуждат въображението, защото почти всеки има свои фетиши, те внасят забавления и малко авантюризъм в сексуалния живот. С тях можете да стигнете до “труднодостъпните зони” на партньора си, което само засилва удоволствието от секса. Самата идея за използване на играчки е вълнуваща, „загрява“ партньорите и прави интимността още по-желана.

Първото нещо е да решите какъв вибратор искате да закупите, какъв размер трябва да бъде, от какъв материал трябва да е изработен. В зависимост от областта на стимулиране има следните видове: 

  • Класически, за вагинален секс;
  • Мини вибратори за стимулиране на клитора;
  • За стимулиране на G-точката;
  • Вибратори за двойки;
  • Анални.

След като решите какъв вид искате, прочетете правилата, които сме ви подготвили за използването им:

Cleopatra

Експериментирайте сами

Дори и да сте купили секс играчката, за да добавите разнообразие към сексуалния си живот, опитайте се първо да го направите сами. Заключете вратата, изгонете всички и си дайте време.

Не бързайте

Опитайте първо да използвате вибратора, без да го включвате – просто погалете клитора си, разберете как го чувствате на най-деликатните места. След това започнете с най-ниската скорост. Първо го включете – след това го поставете, а не обратното! Не искате всичко да започне внезапно.

Използвайте лубрикант

Като цяло, смазването никога не е излишно. Проверете инструкциите какъв лубрикант е подходяща за вашата играчка. Трябва да знаете, че силиконовите играчки не трябва да се използват със смазочни материали на силиконова основа.

Обърнете внимание на клитора

Телата ни са уникални, както и техните реакции на външна стимулация. Много жени не могат да получат оргазъм, без да се обърне внимание на клитора им.

Висококачествено почистване и нежно съхранение

Закупувайки вибратор, той става пълноценен партньор в леглото. Всички участници трябва да бъдат обгрижени! Затова не пренебрегвайте почистването преди и след всяка употреба.