Модни обувки – новите тенденции за сезона

Модни обувки – новите тенденции за сезона

Този сезон модните тенденции ни предлагат редица очарователни решения, благодарение на които всяка дама може да изгради своята неповторима, шикозна визия с лекота. Да видим по-впечатляващите детайли, с които дизайнерите грабнаха нашето внимание.

Грациозни обувки с плетени елементи

Тези обувки определено са хит през този сезон и, между другото, са идеален вариант за лятото, защото не задържат топлината. Мрежестите декорации поддържат крака добре вентилиран и осигуряват максимален. Могат да се носят както в по-топлите пролетни дни, така и през лятото.

Различните варианти за пролетта и лятото с високи токчета подчертават женския крак и акцентират върху грациозността му. Подобни обувки често са декорирани с красиви прозрачни елементи и впечатляват с изключително стилни токчета, най-често с интересна форма или изработени от необичаен материал.

В момента едни от най-актуалните дамски обувки са тези модели, които са решени със заострен нос, украсен с ярки кристали и нисък ток. Те се съчетават перфектно с много тоалети.

Обувките на платформа също са удобно и практично решение. Тези са идеални за създаването на небрежен външен вид. 

Много са модерни и обувките с тънки високи токчета – изглеждат елегантно и подчертават красотата на краката. Те са задължителни в женския гардероб, тъй като правят визията на дамата наистина неустоима.  

T-каишки

T-каишките са на голяма почит вече няколко сезона. Обувките, които са украсени с елегантна каишка на глезените винаги ще поддържат своя имидж непокътнат. Те са женствени и в същото време добре фиксират глезена, за повече комфорт и безопасност. Важна тяхна характеристика е лекотата им. Затова и дамите са толкова привлечени от тях.

Тежка подметка

Много колекции показват чудесни дамски обувки и сандали, издържани с тежка подметка. Най-често тя е украсена с декоративни елементи и изглежда много шик. Ако към нея добавим и ярките, наситени цветове, с които ни радват някои от моделите, оригиналната ви визия е напълно гарантирана.