Най-предпочитаните парфюми за зимата

Най-предпочитаните парфюми за зимата

Зимата е в пълната си сила, а студеното време обикновено ни подсказва, че трябва да сменим ароматите, не само у дома, но и парфюмите, които най-често се употребяват. По-леките аромати, онези, които свързваме с лятото и пролетта, флоралните нотки и всички подобни, трябва да оставим за по-топлите дни, а през студените, да намерите уникални заместители, които да отговарят на настроението ви, дрехите и дори местата, които посещавате.

Не е задължително зимните аромати да са изключително тежки и натрапчиви, по-скоро, са по-загадъчни, уютни и мистериозни, точно такива са и зимните дни, магически, уютни и топли.

Зимни аромати

Това обикновено, са онези аромати, които често не се осмелявате да купите, защото вероятно смятате, или за твърде класически, или за много тежки и натрапчиви. Един от първите парфюми, с които ще свържем зимата е Dolce&Gabbana The One. Още по-известен, като парфюмът на съвременната изкусителка, този парфюм е много класически, с много финес и блясък. Той е за дамите, които винаги държат на визията си, имат изтънчени маниери, стил и финес. Това е парфюмът за дамите, които ще забележите, ако се разминавате по улицата или за онези, които ще забележите в заведението.

Следващият аромат е този от парфюми Versace – Crystal Noir. Този парфюм има магнетични нотки и много сексапил в него, вероятно това е така, защото съдържа нотки от портокалов цвят, гардения, пипер, кардамон и др., които се грижат за изкусителния аромат, който носи. Ако вашата дама носи този аромат, не я пускайте да излиза сама, наистина ще привлича всеки мъж, който срещне.

Ароматът Guerlain L’Instant е за нежните дами, за онези, които събуждат сетивата с нежност, страст, любов и чувственост. Този ароматен коктейл, събира в себе си ароматите на червена ябълка, мандарина, магнолия, жасмин, ванилия, тамян и др. Всички те заедно се обединяват в един уникален аромат, който няма да забравите дълго време. А ако искате всички да ви питат с кой парфюм сте, то тогава заложете на този.

Парфюмът на самоуверените жени, или Christian Dior Addict, който завладява дамите през 2014г. и до днес той се носи в сърцата и дамските чанти на хиляди дами. С невероятните нотки на сандалово дърво, ванилия, жасмин, нероли и др., той съчетава в себе си всички тези аромати, за да даде на притежателката си още повече енергия и жизненост, точно от това би имала нужда една силна дама.

Ароматът, който изберете трябва да отговаря идеално на вас, като личност, за да може да подхранва красивите черти на характера ви и да го носите с увереност и желание. Вероятно ви се е случвало да не уцелите аромата, който си представяте и той въобще да не отговаря на вас самата, това е именно, защото ароматът носи други характеристики. Насочете се към онези аромати, които ще изваят идеално характера ви в малка, луксозна бутилка, а всяко впръскване ще е нова доза увереност в ежедневието ви.

Не се колебайте да направите избора си, защото няма по-добро време от всяко време, когато става дума за това да се чувствате идеално в кожата си и да бъдете забелязвана навсякъде. Бъдете смели и се доверете на себе си!