Идеи за оригинални маратонки Adidas

Идеи за оригинални маратонки Adidas

Модата толкова бързо се променя, че се появи терминът „бърза мода“. Модни експерти казват, че инвестициите в оригинални маратонки са повече, отколкото в оригинални дрехи. Спортните обувки в ежедневния гардероб са една от устойчивите тенденции, които имат шанс да се превърнат в статут на класически гардероб. Марката Adidas се счита за един от стълбовете на модната спортна обувна индустрия.

Топ 10 на най-добри модели Оригинални маратонки

Моделите маратонки Adidas заемат водеща позиция сред спортните и ежедневни обувки. През вековете са създадени много стилове, които са се превърнали в класика. Колекцията от маратонки Adidas е наистина неограничена.

Ако говорим за спортни модели, тогава малко хора ще се състезават с германския концерн, тъй като Adidas първоначално е специализирала в стилове за професионални спортисти. В същото време вариантите на спортната линия имат толкова оригинален и стилен външен вид, че се използват при съставянето на ежедневни лъкове.

Серия Adidas Originals

Deerupt Runner може да се използва за създаване на ежедневно носене. Те се отличават със своята стилна, лаконична форма, оригинален мрежест дизайн и сдържана цветова палитра. Те са изработени от текстил, така че са по-подходящи за топлия сезон.

Nizza – емблематично, класическо, платно. Препоръчва се за момичета с крехка физика или големи крака, тъй като те не увеличават стъпалото и помагат да се избегне претеглянето на долната част на тялото.

Superstar е легендарен модел, който е преминал от баскетболните кортове до гардероба на градските модата. Известните черупки ще добавят спортен шик към всяка визия.

Stan Smith е наречен иконата на спортното облекло. Стоките идваха от спортното игрище – от тенис корта. През годините формата на маратонката се е доближила максимално до градския стил, така че може лесно да се комбинира с ежедневни дрехи.

Gazelle. е задължително за любителите на уличния стил. Моделът е изработен от велур с мека купчина, има удебелена подметка.

350 W – Кецове с автентичен дизайн, изработени от първокласен набук, съобразени с модните тенденции.

Hamburg. Тези, които обичат да следят модната тенденция от 80-те, ще харесат минималистичните кецове.

Серия SPORT

Climacool е летен вариант за тренировки и разходки. Дишаща, абсорбираща и стилна, тази обувка е подходяща за бегачи и модата, които търсят спортно шикозен външен вид.

Hoops 2.0. В зависимост от избрания вариант, продуктите се отличават с подчертано спортен или градски стил. Първоначално създаден за баскетбол.

Terrex R2 GTXAdidas маратонки за дръзки модата. Моделът е идеален за показване на тенденцията на „грозни кецове“ или „кецове на татко“. Обемен, обемен модел значително тежи стъпалото, но има предимствата на външната обувка.

маратонки Adidas Terrex

Когато избирате маратонки, обърнете внимание, че магазините предлагат няколко колекции от различни години. Един и същ продукт се придобива в модерна и остаряла версия. Ако преследването на тенденции не е вашата цел, изберете класически форми и цветове.
Популярни цветове

Цветовата фама олицетворява настроението. И основният проблем при избора на оригинални маратонки е дилемата какъв модел да изберем – красив дизайн, но не толкова удобен или удобен, но не толкова красив.

Белите маратонки са класически като малка черна рокля или бежов тренчкот. Нещо, което може да се комбинира с офис и парти облекло.

Черните маратонки са перфектни за външен вид „изцяло черен“ или за рокендрол. Сивото, синьото, червеното са класически, универсални цветове. Но Adidas създава опции за не само консервативни, но и модерни нюанси.

Продължавайте да следите IDEIKI.EU, защото ще Ви давамае още много Модни идеи – маратонки, обувки, спортни стоки, дрехи от SportFaster.com