Платформата Биопапи в помощ на родното производство

Платформата Биопапи в помощ на родното производство

Екип от софтуерни специалисти през изминалата 2020 година, разработиха платформата Биопапи в помощ на родното ни производство.

Платформата Биопапи, предлага на българския земеделски производител да продава своята продукция онлайн, като за целта, да достигне до повече продажби и да бъде разпознаваем на пазара.

Идеята за направата на тази платформа се породи от факта, че много български производители са ограничени поради финансови  проблеми, да изложат и продават своята продукция онлайн.

Разработването на един онлайн магазин изисква време и финансови средства. Оптимизацията на такъв онлайн магазин изисква време и средства.

Това бе и основната причина, да се направи българска платформа, която да предлага на българския потребител продукция с доказано качество и наистина произведена в България.

Към този момент в платформата Биопапи ще откриете продукти от български производители с отлично качество, които продукти няма да откриете на щандовете на големите търговски вериги.

Предимствата на БИОПАПИ

Трудно е да се продава в големите търговски вериги, тъй като там се поставят огромни условия, а дребния земеделски производител, който с пот на челото произвежда своята продукция, няма необходимия финансов ресурс да реализира своята продукция в тази вериги.

Това е единствената платформа в България, която позволява на земеделския производител, да предложи своята стока директно на българския пазар без прекупвачи и посредници.

Когато се закупува стока от Биопапи се дава шанс на българския производител, директно да реализира своята стока до крайния потребител с невероятно качество и на отлична цена.

Всеки земеделски производител, който има произведена стока и няма пазар може да предложи своята стока в Биопапи.

Нужно е да се докаже, че стоката е произведена от производителя и има необходимите позволителни за продажбата и.

Платформата Биопапи цели да се разшири с повече българска продукция,която от фермата да достигне до нашата трапеза.

Екипът разработил платформата Биопапи ще помогне на всеки земеделски производител, който има желание да предложи своята стока в платформата и да реализира добри продажби.

А всеки потребител, който иска да опита истинския български вкус директно от фермата и съответния производител може да го направи, когато си закупува продукти от платформата www.biopapi.com.

Насладете се на истинския вкус!